De mooiste Griekse eilanden

Blog De mooiste Griekse eilanden

Als je naar Griekenland wilt gaan moet je natuurlijk kiezen waar je precies heen wilt gaan. Je kunt naar het vasteland gaan, maar je kunt ook kiezen voor de vele eilandjes die Griekenland kent. Hieronder lees je de mooiste Griekse eilanden die je kunt bezoeken op je vakantie.

Zakynthos

Op Zakynthos heb je heel veel te beleven als je daar bent. Je hebt namelijk een typisch Grieks stadje op het eiland. Je kunt daar heerlijk een terrasje pakken, lekker winkelen en nog veel meer. Ook kun je op Zakynthos mooie omliggende dorpjes verkennen, kerken bezoeken en een kijkje nemen in de mooie kloosters. Naast dat je veel dingen kunt bezoeken heb je ook hele mooie stranden op dit bijzondere eiland. Het strand is parelwit en de zee is hemelsblauw. Dit mooie eiland moet je dus een keer gezien hebben.

Kreta

Griekenland telt veel verschillende eilanden, Kreta is toch wel echt het grootste eiland. Op Kreta valt veel te beleven. Je kunt bijvoorbeeld de vele mooie stranden bezoeken en genieten van de Griekse zon. Naast dat je veel stranden hebt kun je ook duiken in de geschiedenis van de Griekse cultuur en van Kreta. Je hebt namelijk een mooi museum op het eiland staan waar je veel informatie kunt vinden over de geschiedenis. Naast dat kun je mooie wandelingen maken door de Samariakloof en nog veel meer andere uitjes.

Karpathos

Het laatste eiland in de rij is Karpathos. Dit mooie eilandje heeft ook veel mooie stranden waar je heerlijk kunt wegdromen onder de Griekse zon. Verder heb je ook een mooi stadje waar je de cultuur van de Grieken kunt bekijken. Zo heb je mooie straatjes waaraan je lekker kunt eten of drinken. Verder kun je ook de Griekse architectuur bewonderen en ook musea bij langs gaan, zo hoef je je nooit te vervelen.

Recente berichten