Leuke accessoires die je outfit helemaal afmaken

Blog Leuke accessoires die je outfit helemaal afmaken

Sta je altijd voor je kledingkast denkende dat je te weinig outfitjes hebt? Of heb je het idee dat je altijd hetzelfde aan hebt? Je kan je outfit altijd een beetje opleuken met accessoires. Hieronder vind je de leukste trends voor in de zomer en winter! Lees vooral verder voor meer inspiratie. 

 

Sieraden

Sieraden kunnen een ontzettend groot verschil maken. Zo is een hemdje of een blouse hartstikke leuk maar het maakt het net af als je een mooie ketting erbij om doet. Om het dan nog leuker te maken kan je nog een bijpassende armband omdoen. Dit geeft je outfit net een wat andere sfeer. Ook oorbellen doen het vaak ontzettend goed als je je outfit wil opvrolijken. 

 

Riem

Een riem is officieel natuurlijk bedoeld om je broek goed te laten zitten. Een riem kan ook perfect als accessoire gebruikt worden. Zo kan het een outfit net wat chiquer maken of misschien toch net wat stoerder. Al helemaal met sieraden erbij is het perfect. Dus naast dat het een handige functie heeft, is het ook nog eens mooi. 

 

Bucket hat

Tegenwoordig komen de bucket hats helemaal in. Ze zijn er in alle kleuren en maten. Ga je voor een vrolijk kleurtje, een basic zwarte of een met allemaal verschillende kleuren? Het maakt een outfit helemaal vrolijk en het is ook nog eens handig tegen de zon!

 

Zonnebril

In de zomer is een zonnebril natuurlijk ontzettend handig maar ook dit kan je outfit helemaal afmaken. Er zijn ontzetten veel verschillende soorten zonnebrillen. Zo heb je brillen die je outfit heel erg chique maken maar ook heb je hele stoere, schattige of vrolijke zonnebrillen. Ga je voor een leuk kleurtje of toch gewoon lekker zwart?

 

Horloge

De meeste mensen denken bij een horloge aan volwassenen maar een horloge is eigenlijk perfect voor elke leeftijd. Zo maakt het een outfit net wat chiquer en het is uiteraard ook nog eens ontzettend handig want je weet altijd hoe laat het is!

Recente berichten