Wat is jouw favoriete barset?

Blog Wat is jouw favoriete barset?

Zit je graag buiten tijdens de koude dagen? Plaats dan een leuke barset onder jouw overkapping. Tuinbarsets zorgen voor een unieke uitstraling in jouw tuin. Door het plaatsen van een tuinset zoals een barset, kan je jouw overkapping optisch groter doen lijken. Een barset is een multifunctioneel tuinmeubel. Lees deze blog om erachter te komen waarom een barset een must-have is. Wat wordt jouw favoriete barset?

Waar plaats je je barset?

Of je nu een tuinoverkapping op maat hebt, een glazen terrasoverkapping of een houten overkapping terras, een barset staat altijd leuk. In tegenstelling tot een tuinset, neemt een barset minder ruimte in. Een bartafel met barstoelen geeft jouw tuinoverkapping een moderne uitstraling. Heb je een leeg hoekje in je tuin, maar heb je al een mooie tuinset op je terras staan? Plaats dan een barset in dat lege hoekje en geniet van lange avonden borrelen in jouw tuin.

Tuinset of barset?

Wanneer je genoeg ruimte hebt in jouw tuin, hoef je natuurlijk niet te kiezen tussen een tuinset of een barset. In dat geval kan je ze gewoon allebei onder je overkapping of in je tuin plaatsen. Heb je niet genoeg ruimte voor allebei? Bedenk dan wat je belangrijker vindt. Een barset is multifunctioneel. Tijdens een diner op je tuinset, kan je de bartafel van de barset gebruiken om het buffet op te plaatsen. Heb je extra zitplaatsen nodig? Gebruik dan de barstoelen van je barset. Wil je na het diner gezellig borrelen en een spelletje doen? Verplaats je gezelschap dan van de tuinset naar de barset en borrel door tot in de late uurtjes. Kleed je barstoelen leuk aan met vrolijke zitkussens voor een optimaal zitcomfort. Hang plaids over de barstoelen voor extra warmte of creëer warmte door een terrashaard of een vuurkorf te plaatsen.

Materiaalkeuze van je barset

Net als bij een tuinset, is een barset verkrijgbaar in verschillende materiaalsoorten. Heb je zowel een tuinset als een barset? Match je barset dan met je tuinset. Kies voor materiaal dat bij je past. Wanneer jij niet zit te wachten op tuinmeubelen die veel onderhoud vragen, kijk dan goed naar onderhoudsvrije materialen zoals aluminium, graniet of kunststof. Laat je goed informeren over de eigenschappen van het materiaal.

Bij Gerrits Tuinmeubelen vind je verschillende soorten barsets. De medewerkers informeren je graag over de verschillende materiaalsoorten en kunnen je helpen om een goede keuze te maken. Kom gezellig langs in één van onze showrooms of bekijk ons aanbod online.

Recente berichten