Zo zorg jij voor een gezellige werkomgeving!

Blog Zo zorg jij voor een gezellige werkomgeving!

Bedrijfshallen, misschien wel één van de saaiste plekken om te werken. Vaak bestaat een bedrijfshal uit grote betonnen muren, met weinig ramen en een paar TL-buizen. Als jouw bedrijfshal er inderdaad zo uit ziet, dan is het niet echt sfeervol in jouw bedrijfshal. Om er toch voor te zorgen dat jouw medewerkers lekker aan de slag kunnen, hebben wij de drie beste tips voor jou op een rijtje gezet!

Tip 1: Zet de radio aan

Het klinkt misschien heel simpel, maar veel bedrijven doen het nog niet. Als je van 08:00 tot 17:00 alleen maar in je eigen gedachten bent, omdat het zo stil is op het bedrijf, kun je het einde van de dag helemaal gek worden van jezelf. Daarom is het aan te raden om een radio aan te zetten. Zo kunnen je werknemers lekker meezingen of mee neuriën en worden ze afgeleid van de stilte.

Een kleine tip extra: wissel eens van radiozender. Als je dag in dag uit de top 40 aanzet, dan komt continu dezelfde muziek voorbij. Op een gegeven moment gaat dat ook vervelen. Misschien kun je elke dag iemand anders van je bedrijf aanwijzen die de muziek mag bepalen. Zo kom je allerlei soorten genres tegen en luister je nooit elke dag naar dezelfde muziek.

Tip 2: Hang sfeervol licht op

Als mensen aan bedrijfshallen denken, denken ze al snel aan TL-buizen. Maar je kunt je bedrijfshal ook verlichten met andere soorten lichtbronnen. Heb je bijvoorbeeld wel eens nagedacht over led panelen? Deze lichtbronnen geven diffuus licht, wat betekent dat het licht egaal verspreid wordt. Een led paneel van Led24 kan allerlei verschillende soorten licht geven. Van koud wit licht tot warm zacht licht. 

Je kunt led panelen in allerlei soorten, maten en kleuren krijgen. Zo kun je tijdens de vrijmibo ook een kleine disco organiseren, wanneer je alle lampen op een andere kleur zet. Benieuwd wat voor led panelen er allemaal zijn? Kijk dan snel naar het assortiment van Ledlichtstunter!

Tip 3: Zorg voor kleur aan de muur

Een likje verf kan natuurlijk nooit kwaad, dus ook niet in jouw bedrijfshal. Een likje verf kan al snel voor veel meer sfeer zorgen. En wist je dat verschillende kleuren het werk kan bevorderen? Zo krijg je van de kleur rood energie, het is de kleur van actie en van doen. Nu hoef je niet meteen de hele bedrijfshal rood te verven, maar één muur is genoeg. Kijk daarnaast welke kleuren er nog meer bij passen, hoe meer kleur op de muur, hoe vrolijker het oogt. En hoe vrolijker het oogt, hoe meer energie mensen krijgen van het werken! 

Recente berichten